Se online webversion
Er du ung og aktieklar?
Sidste år handlede de unge mellem 20 og 30 år 178 procent flere aktier end året før. Og jo før du kommer i gang, jo bedre. Men der er helt sikkert en ting, du skal huske… 
Gode råd er gratis
Bæredygtigt bilvalg
Flere hopper med på den grønne bilbølge. Det er godt for miljøet, og tit kan du få en lavere rente på et grønt billån. Overvejer du en mere klimavenlig bil, guider vi dig her gennem de grønne muligheder. 
Få mere viden her
Grøn investering uden snyd
Nu er det blevet nemmere at investere bæredygtigt. I marts måned trådte nye EU-regler i kraft, der sikrer, at aktier og fonde ikke gør sig mere grønne end de faktisk er.
Se, hvordan du gør
Få overblik over energipotentialet i din bolig
Overvejer du at energiforbedre din bolig, er det en god ide at få lavet et Energitjek. Det viser, hvor du med fordel kan starte, og hvad det koster. Og med et energimærke får du samtidig adgang til støtte fra den offentlige Bygningspulje. 
Læs om Energitjek
Danmark åbner – til vækst og mere bæredygtighed 
Forbrug og bæredygtighed er temaer, der med garanti vil præge Danmarks genåbning. Under corona har vi sparet penge op som aldrig før, og den grønne agenda er for alvor slået igennem, så bæredygtige valg fylder mere og mere – også i den finansielle sektor.
Læs mere
Lån & Spar
Højbro Plads 9-11, 1200 København K
CVR:13538530, BIC/Swift LOSADKKK
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet