Se online webversion
Kære Investor
Hvordan ser fremtidens investeringslandskab ud? Hvad kan vi forvente af afkast og renter i fremtiden? Og hvilken vej vender pilen, når det kommer til danskernes vaner, forbrug og adfærd?

Det og meget mere kan du blive klogere på, når vi inviterer dig som investeringskunde til en indsigtsfuld og inspirerende aften i Den Sorte Diamant. Vær opmærksom på begrænset pladser.
 
Vores investeringsaften finder sted: torsdag d. 7. april kl. 16.30 i Den Sorte Diamants Dronningesal
Glæd dig til at høre om:

  • Vaner, trends og tendenser for os danskere ved livstilsekspert og tv-personlighed Anne Glad, bl.a. kendt fra DR's tv-program "Kender du typen"

  • Pause med friske forsyninger

  • Afkast, forecasts og økonomiske fremtidsperspektiver ved bankens cheføkonom Kai Lindberg og direktør Niels H. Antonsen fra vores kapitalforvaltningsselskab Gudme Raaschou, som forvalter investeringerne i Lån & Spar

  • Middag med vin

Der er check-in fra kl. 16.00.

I løbet af arrangementet vil nogle af vores rådgivere, formueansvarlige og formuekonsulenter være til stede for sparring og rådgivning om din formue.
Tilmeld dig investeringsaften
Kan du ikke deltage?
Så kan du være med til vores investeringswebinar mandag d. 25. april kl. 16:30, hvor vi også fortæller om fremtidens investeringslandskab samt trends og tendenser i et investeringsperspektiv.
Tilmeld dig investeringswebinar
Brug for hjælp eller rådgivning?
I Lån & Spars rådgivningscentre er vores dygtige rådgivere, formueansvarlige og formuekonsulenter altid klar til at rådgive og hjælpe dig med at optimere din formue. Bliver du allerede nu inspireret eller gør dig tanker om investeringer af din formue, kan du naturligvis altid booke en aftale i dit rådgivningscenter.

Jeg håber, vi ses d. 7. april i Den Sorte Diamant
Venlig hilsen
 
Anders Storm
Chef, Wealth Management

Lån & Spar

E-mail: formue@lsb.dk
Lån & Spar
Højbro Plads 9-11, 1200 København K
CVR:13538530, BIC/Swift LOSADKKK
Klik her for at afmelde